Párizs repülővel 5 nap - Vadregényes normandiai partok
Vadregényes normandiai partok és Versailles kastélya, Louvre tárlatvezetés

kb. 2 óra repülőút kényelmesen és már a francia fővárosban találjuk magunkat! Párizs! A mindig szeszélyes, buja szellőkkel átjárt sugárútjain sétálunk idegenvezetőnk kalauzolásában, miközben azon kapjuk magunkat a Montmarte környékén sanzonokat kihallva egy-egy bárból....de jó is lenne ide költözni .... !! Ha a költöztetést nem is, de az érzést, a francia főváros hangulatának élményét mindenképp megmutatjuk városnézésünk során. Ehhez 3 különböző repülős programot ajánlunk, ahol Versailles lenyűgöző kastélyán túl megmutatjuk Önnek a Loire völgyi kastélyok pompáját és elkalauzoljuk a normandiai partok hangulatos kisvárosaiba. Tartson velünk!
Ország: Franciaország
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Repülő
Program
Fakultatív programok
Árak/felárak
Vélemények

1. nap: Budapest-Párizs repülővel

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Párizsba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Rövid felfrissülést követően a francia főváros meghódítására indulunk metróval. Gyalogos városnéző séta a sanzonokból, filmekből is jól ismert Montmartre-on. Láthatjuk a Sacre Coeurt, Festők terét a Moulin Rouge emblematikus bejáratát, a Place Pigalle-t. A környező utcákon sétálva a hangulat örökre bennünk él majd... Vacsora a belvárosban, majd szálláshelyünkre igyekszünk. (ezen programrész a repülőmenetrend függvényében a 4. napon is megvalósulhat)

2. nap: Párizsi hangulatos séták, Louvre tárlatvezetés

Reggelinket elfogyasztva egész napunkat Párizs látnivalóinak szenteljük. Metróval érkezünk a belvárosba és végig járjuk Párizs ikonikus látnivalókat, a képeslapokról ismert látványosságokat. Olyan helyszínekre érkezünk idegenvezetőnkkel, mint a filmeken látott, könyvekben olvasott Louvre világhírű múzeuma, Tuilériák kertje, Concorde tér az obeliszkkel, a Champs Elysées világhírű sugárútja végén a Diadalívvel és nem utolsó sorban az Eiffel torony! Városnézésünk során látjuk a  Szajna parti Notre Dame-ot és a folyón átívelő történelmi Pont Neuf hídját, a városházát. Fakultatív ajánlatunk: Louvre-ban magyar nyelvű tárlatvezetéssel tekinthetjük meg a világhírű alkotásokat. Fakultatív ajánlatunk az estére: tartson velünk Párizs esti fényeiben „sütkérezve” sétahajóval a Szajnán. A hajókirándulás alatt a folyóról a város másik arcát ismerhetjük meg.  

3. nap: Párizs egyénileg vagy Kirándulás Versailles-ba. (Disneyland egyénileg) Esti fakultatív sétahajó a Szajnán

Reggelinket elfogyasztva programját egyénileg tervezheti Párizsban, vagy jöjjön velünk!  Fakultatív ajánlatunk: a városi forgalmat elfelejtve metróval a Versailles palotához utazunk, ahol a felszínre érkezve egy rövid sétát követően pillantjuk meg a versailles-i kastélyt (világörökség), az építészet e csodás remekművét. A korai vadászkastély helyére XIV. Lajos, a „napkirály” által épített francia barokk kastély szebbnél-szebb termeit járjuk be. A kastély parkjában láthatjuk (kívülről) a magyar történelem szomorú emlékét idéző két Trianon Palotát is.A párizsi tartózkodás ideje alatt a program terhére a 2-3. napon lehetőség van egyénileg metróval Disneyland mesevilágába elkalandozni, Mickey egérrel és barátaival személyesen találkozni. (metró jegy+belépőjegy)

4. nap: Párizs egyénileg vagy kirándulás a vadregényes Normadia festői partjaira: Ruen-Honfleur-Deauville (440 km)

Reggelinket elfogyasztva programját egyénileg tervezheti Párizsban, vagy jöjjön velünk!  Fakultatív ajánlatunk: autóbusszal a vadregényes  Normandia partjaihoz utazunk. Rouen, Normandia fővárosa első állomásunk, ahol megtekintjük világhírű katedrálisát melyet Monet is megörökített, majd végigjárjuk a híres Óratorony utcát és látjuk azt a helyszínt is, ahol Jeanne d’Arcot máglyán égették el... A Szajna vidékén a La Manche csatorna partjáig utazunk… van egy városka, ahol az egy négyzetméterre eső festők és galériák száma közel s távol minden bizonnyal a legnagyobb. Felkeressük Honfleurt a festői kis halászfalut, melynek régi kikötője, a színes házak, a kis éttermek, a ringatózó hajók és csónakok, a fénnyel játszadozó víztükör már régóta mágnesként vonzza ide a festőket. Claude Monet, aki a normandiai táj nagy szerelmese volt, számtalanszor ellátogatott Honfleurbe. Átutazunk Deauville-be a legendás tengerparti üdülőhelyre, virágok és filmfesztiválok, kaszinók városába. Deauville központi terén (Place Morny) sétálunk fabetétes épületei között. Megtekintjük a városháza épületét is. Megtalálhatóak a nagy nemzetközi divatmárkák mellett a művészeti galériák is... Mesés környezetben húzódó promenade des Planches sétány kövein sétálva számos 19. és 20. századi villákat láthatunk. A sétány mentén álló öltözőkabinokon különböző amerikai sztárok neveit találhatjuk, akik napjainkig az Amerikai Filmfesztiválra érkeztek. Párizsba térünk vissza.

5. nap:  Párizs-Budapest repülővel

Megreggelizünk majd a repülő menetrend függvényében szabadidő, vagy az első napi program megvalósítása. Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre.
Leírás Időtartam Ár

Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel
6800

Versailles palota kirándulás
3800

Normandia kirándulás
38500

1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe ven 13000

2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe ven 8000

3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe ven 6000

Árak és felárak (1 főre) 2018


A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasaRészvételi díj: 140.500 Ft
Repülőtéri illeték kb.:42.000 Ft
1ágyas felár: 44.500 Ft
4x fak. vacsora: 25.300 Ft

Utasbiztosítás (BBP): 
2.850 Ft
CL PLUS biztosítás*:  8.500 Ft

Utazás:
 menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***/****
Ellátás: 4x reggeli

Fakultatív programok (15 főtől)
Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel
6.800 Ft
Esti sétahajózás a Szajnán 18 Euro
Versailles palota kirándulás3.800 Ft
Normandia kirándulás 38.500 Ft

2 napos Paris Visité Card - belváros
  25,25 Euro
2 napos Paris Visité Card - belváros+Versailles 38.35 Euro
2 napos múzeumi bérlet 48 Euro

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 
65 Euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 11 Euro

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.

Minimális létszám: 15 fő
Transzfercsatlakozás
lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:

– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!


Új vélemény írása
  • A beküldött véleményeket munkatársaink ellenőrzik, ezt követően jelennek meg oldalunkon.
  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Név nélkül elküldött véleménynél "Anonymus"-ként fog megjelenni.
Új vélemény küldése
Nyugat-Európa
MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
január 18
október 31
Mennyiért?
33.600,- Ft
708.000,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs