ISZTRIA - DALMÁCIA - MONTENEGRÓ

ISZTRIA - DALMÁCIA - MONTENEGRÓ

  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Félpanzió
  • Típus: Körutazás
logo

Védett óvárosok. Nemzeti parkok és tengeröblök.

Talán már Ön is járt Horvátországban, talán már sétált is tengerparti városaiban, de ilyen tartalmas és látványos kiránduláson még biztos nem utazott végig a horvát tengerparton! Magyar emlékek között, Opatiából indulunk dél felé: Sibenik, Trogir, Split, Dubrovnik - csak a legszebb városok, ahol pálmafás sétányokon, középkori emlékhelyeken érint meg bennünket a mediterrán hangulat. A természeti szépségeket sem hagyjuk ki programunkból: a Plitvicei Nemzeti Parkban és a Krka vízesésnél is rácsodálkozunk Földünk kincseire. Utunkat montenegrói kirándulással, a Csontváry által is megfestett mostari híd megtekintésével tesszük emlékezetessé!

 


 

Útlevélhasználat!

Utasaink a program által érintett ország(ok)-ba csak érvényes magyarországi útlevél birtokában léphetnek be!(további részletek a Külügyminisztérium honlapján)

Jelen program idegenvezetői:

Derzsy Bernadett
Derzsy Bernadett
Puskás Ibolya
Puskás Ibolya

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Szeged – Budapest – Rijeka – Opatija – Crikvenica (520 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás a Budapest–Nagykanizsa–Letenye–Zágráb–Karlovac útvonalon az isztriai félszigetre. Trsat ősi vára mellett elhaladva késő délután érkezünk a tengerhez. Fiume, a monarchia egykori kikötővárosa (ma: Rijeka) híven őrzi a történelmi idők hangulatát. Sétálunk a város főutcáján, megtekintjük XVII. századi barokk városkapuját, a kormányzósági palotát és a színház épületét, élvezzük az ország egyik legnagyobb tengeri kikötőjének hangulatát. Tovább utazva a „boldog békeidők” szépséges Abbáziájával (ma: Opatija) ismerkedünk. A város már a XIX. században a Monarchia legjelentősebb üdülőhelye volt, máig megőrizte annak hangulatát. Kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt egész évben kedvelt nyaralóhely. Szállásunk Crikvenica környékén lesz. 

2. nap: Plitvicei Nemzeti Park (360 km)

A kora reggeli órákban dél felé indulunk. Útközben meglátogatjuk a Dinári-hegységben húzódó Plitvicei Nemzeti Park húszezer hektáros területét, ahol a 16 tagból álló - egymással kisebb-nagyobb vízesésekkel egybekapcsolt - tórendszer páratlan látványosságot ígér. Az érintetlen természet e csodájának bejárása után folytatjuk utunkat Šibenikbe, ahol 2 éjszakai szállásunk lesz.

3. nap: Šibenik és a Krka vízesések (60 km)

Reggeli után Šibenik UNESCO által is védett világörökségi óvárosával ismerkedünk. Sétálunk a hamisítatlan tengermelléki hangulatot tükröző óvárosában, ahol láthatjuk a magyar múltat is idéző ferences kolostort, a gyönyörű reneszánsz városházát és a Szt. Jakab dómot, majd szabadidő. Délután továbbutazunk a közeli Krka vízesésekhez, amely minden Dalmáciába látogató turista számára kötelező látványosság, felejthetetlen élmény. A legnagyobb, közel 50 m-es vízesés lábánál fürdőzésre is van lehetőség. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Trogir és Split (310 km)

Ezen a napon két világhírű UNESCO által védett dalmát városba, Trogirba és Splitbe látogatunk. E városok nemcsak magyar vonatkozásaikról ismertek, hanem arról is, hogy itt közel 2000 év történelme elevenedik meg a szemünk előtt. A minden oldalról tenger által ölelt trogiri óváros főtérére hidakon és szűk utcácskákon jutunk el, a XIII. századbeli Szent Lőrinc dóm Dalmácia egyik legszebb román stílusú műemlék székesegyháza, a lenyűgöző pálmafás sétányon pedig örömmel "korzózik" minden turista. Innen Dalmácia második legnagyobb városába, Splitbe utazunk. Történelmi jelentőségét Diocletianus császárnak köszönheti, majd a Velencei Köztársaságnak, ahová majd 400 évig tartozott. A város fő nevezetessége Diocletianus palotája, benne Szent Dujmó templomával, a császári mauzóleummal. Szabadidő, majd tovább utazunk az Adriai-tengerpart mentén. Szállásunk 3 éjszakán át Dubrovnik környékén lesz. 

5. nap: Egész napos pihenés a tengerparton vagy Dubrovnik történelmi városfalai között veszünk el

Reggeli után egész napos pihenés a tengerparton, megmártózhat a tengerben és élvezheti kényeztető simogatását vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: egész napos városnézés során helyi vezető kíséretében ismerkedünk Dalmácia legszebb városával, melynek XV-XVI. századot idéző óvárosa a világörökség része. A legfontosabb látnivalók között a gótikus városháza, a városvédő Szent Balázs temploma, a főúri palotákkal szegélyezett főutca (Stradun), valamint a ferencesek és a dominikánusok nagyszabású kolostorai között sétálunk. A Dubrovnikot körülölelő közel 2 km hosszú és néhol 25 m magas városfal a reneszánsz védelmi építészet remekműve. Európában ezek a falak maradtak fenn legépebb állapotban! (a sok lépcső és drága belépőjegy miatt csak egyénileg ajánljuk a felmenetelt a városfalra) Dubrovnik valójában műemlék város, de élete mégis tele van pezsgéssel – élvezzük hangulatát, leülünk egy kávéra, aperolra majd a délutáni órákban szálláshelyünkre térünk vissza.

6. nap: Egész napos pihenés a tengerparton vagy Montenegróba kirándulunk (230 km)

Választhatja az egész napos szabadidőt, pihenést a tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Jöjjön velünk, felkeressük Montenegró vadregényes, gyönyörű tengerparti öbleit. Az Orjen és Lovćen hegységek közel 2000 m-es vonulatai közé szoruló Kotori-öböl egyike Európa legdélebbi fjordjainak. Kotor ősi múltra visszatekintő középkori óvárosa az UNESCO védelmét élvezi (Szent Trifun székesegyház, itáliai stílusú palazzo-k, hangulatos piacterek és sikátorok). Montenegró turista fővárosa Budva már a 21 km hosszú "riviérán" fekszik, elegáns kis történelmi városmagja a különböző mediterrán kultúrák keveredéséről tanúskodik. Visszaúton átkompozunk a Kotori-öböl legkeskenyebb pontján, a Verige-szoroson. A kora esti órákban érkezünk vissza szálláshelyünkre.

7. nap: Mostar – Neretva völgye – Budapest – Szeged (780 km)

Reggeli a szállodában, majd hazafelé indulunk. Útközben megállunk Mostarban (UNESCO Világörökség), megtekintjük nevezetességeit, többek között a nemzetközi összefogással újjáépített középkori török hidat, a város régi mecseteit és híres bazárját. A varázslatos Neretva-völgyben folytatjuk utunkat Eszék felé. Érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban. Kecskemét-Szeged útvonalon csatlakozó utasainkat a felszállási helyre transzferáljuk. (Az oda és visszaút nem azonos! A Budapest-Nagykanizsa útvonalon csatlakozó utasaink hazautazásuknál ezt vegyék figyelembe.)

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
Hotel ***
Ellátás:
Félpanzió
jún. 17.
Részvételi díj:
295.000 HUF (808,01 EUR)
1 ágyas felár:
85.000 HUF (232,82 EUR)
Dubrovnik kirándulás:
5.500 HUF (15,06 EUR)
Kirándulás Montenegróba:
9.500 HUF (26,02 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 09.
Részvételi díj:
289.500 HUF (792,94 EUR)
1 ágyas felár:
85.000 HUF (232,82 EUR)
Dubrovnik kirándulás:
5.500 HUF (15,06 EUR)
Kirándulás Montenegróba:
9.500 HUF (26,02 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
okt. 07.
Részvételi díj:
272.000 HUF (745,01 EUR)
1 ágyas felár:
85.000 HUF (232,82 EUR)
Dubrovnik kirándulás:
5.500 HUF (15,06 EUR)
Kirándulás Montenegróba:
9.500 HUF (26,02 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)

További információ:

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 6 éjszaka szálloda/apartman***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x félpanzió


 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 115 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 65 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén (06.17., 09.09.): 22.000 Ft / 61 EUR/fő
*25-34 fő esetén (10.07.): 20.000 Ft / 55 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

7nap 6éj

Időpontok

295 000 Ft/fő
289 500 Ft/fő
Társításra váró Hölgy!
272 000 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

HOSSZÚ CSOBBANÁS A HORVÁT ADRIÁN

5 nap/ 3 éj
108 000 Ft

MEDITERRÁN ISZTRIA - 4 NAPOS

4 nap/ 3 éj
165 000 Ft

ALBÁNIA, MONTENEGRÓ, BOSZNIA-HERCEGOVINA

7 nap/ 6 éj
229 800 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Félpanzió

Időpont
jún. 17.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
295 000 Ft
Időpont
szept. 09.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
289 500 Ft
Társításra váró Hölgy!
Időpont
okt. 07.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
272 000 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Védett óvárosok. Nemzeti parkok és tengeröblök.

Talán már Ön is járt Horvátországban, talán már sétált is tengerparti városaiban, de ilyen tartalmas és látványos kiránduláson még biztos nem utazott végig a horvát tengerparton! Magyar emlékek között, Opatiából indulunk dél felé: Sibenik, Trogir, Split, Dubrovnik - csak a legszebb városok, ahol pálmafás sétányokon, középkori emlékhelyeken érint meg bennünket a mediterrán hangulat. A természeti szépségeket sem hagyjuk ki programunkból: a Plitvicei Nemzeti Parkban és a Krka vízesésnél is rácsodálkozunk Földünk kincseire. Utunkat montenegrói kirándulással, a Csontváry által is megfestett mostari híd megtekintésével tesszük emlékezetessé!

 


 

Útlevélhasználat!

Utasaink a program által érintett ország(ok)-ba csak érvényes magyarországi útlevél birtokában léphetnek be!(további részletek a Külügyminisztérium honlapján)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás a Budapest–Nagykanizsa–Letenye–Zágráb–Karlovac útvonalon az isztriai félszigetre. Trsat ősi vára mellett elhaladva késő délután érkezünk a tengerhez. Fiume, a monarchia egykori kikötővárosa (ma: Rijeka) híven őrzi a történelmi idők hangulatát. Sétálunk a város főutcáján, megtekintjük XVII. századi barokk városkapuját, a kormányzósági palotát és a színház épületét, élvezzük az ország egyik legnagyobb tengeri kikötőjének hangulatát. Tovább utazva a „boldog békeidők” szépséges Abbáziájával (ma: Opatija) ismerkedünk. A város már a XIX. században a Monarchia legjelentősebb üdülőhelye volt, máig megőrizte annak hangulatát. Kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt egész évben kedvelt nyaralóhely. Szállásunk Crikvenica környékén lesz. 

A kora reggeli órákban dél felé indulunk. Útközben meglátogatjuk a Dinári-hegységben húzódó Plitvicei Nemzeti Park húszezer hektáros területét, ahol a 16 tagból álló - egymással kisebb-nagyobb vízesésekkel egybekapcsolt - tórendszer páratlan látványosságot ígér. Az érintetlen természet e csodájának bejárása után folytatjuk utunkat Šibenikbe, ahol 2 éjszakai szállásunk lesz.

Reggeli után Šibenik UNESCO által is védett világörökségi óvárosával ismerkedünk. Sétálunk a hamisítatlan tengermelléki hangulatot tükröző óvárosában, ahol láthatjuk a magyar múltat is idéző ferences kolostort, a gyönyörű reneszánsz városházát és a Szt. Jakab dómot, majd szabadidő. Délután továbbutazunk a közeli Krka vízesésekhez, amely minden Dalmáciába látogató turista számára kötelező látványosság, felejthetetlen élmény. A legnagyobb, közel 50 m-es vízesés lábánál fürdőzésre is van lehetőség. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

Ezen a napon két világhírű UNESCO által védett dalmát városba, Trogirba és Splitbe látogatunk. E városok nemcsak magyar vonatkozásaikról ismertek, hanem arról is, hogy itt közel 2000 év történelme elevenedik meg a szemünk előtt. A minden oldalról tenger által ölelt trogiri óváros főtérére hidakon és szűk utcácskákon jutunk el, a XIII. századbeli Szent Lőrinc dóm Dalmácia egyik legszebb román stílusú műemlék székesegyháza, a lenyűgöző pálmafás sétányon pedig örömmel "korzózik" minden turista. Innen Dalmácia második legnagyobb városába, Splitbe utazunk. Történelmi jelentőségét Diocletianus császárnak köszönheti, majd a Velencei Köztársaságnak, ahová majd 400 évig tartozott. A város fő nevezetessége Diocletianus palotája, benne Szent Dujmó templomával, a császári mauzóleummal. Szabadidő, majd tovább utazunk az Adriai-tengerpart mentén. Szállásunk 3 éjszakán át Dubrovnik környékén lesz. 

Reggeli után egész napos pihenés a tengerparton, megmártózhat a tengerben és élvezheti kényeztető simogatását vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: egész napos városnézés során helyi vezető kíséretében ismerkedünk Dalmácia legszebb városával, melynek XV-XVI. századot idéző óvárosa a világörökség része. A legfontosabb látnivalók között a gótikus városháza, a városvédő Szent Balázs temploma, a főúri palotákkal szegélyezett főutca (Stradun), valamint a ferencesek és a dominikánusok nagyszabású kolostorai között sétálunk. A Dubrovnikot körülölelő közel 2 km hosszú és néhol 25 m magas városfal a reneszánsz védelmi építészet remekműve. Európában ezek a falak maradtak fenn legépebb állapotban! (a sok lépcső és drága belépőjegy miatt csak egyénileg ajánljuk a felmenetelt a városfalra) Dubrovnik valójában műemlék város, de élete mégis tele van pezsgéssel – élvezzük hangulatát, leülünk egy kávéra, aperolra majd a délutáni órákban szálláshelyünkre térünk vissza.

Választhatja az egész napos szabadidőt, pihenést a tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Jöjjön velünk, felkeressük Montenegró vadregényes, gyönyörű tengerparti öbleit. Az Orjen és Lovćen hegységek közel 2000 m-es vonulatai közé szoruló Kotori-öböl egyike Európa legdélebbi fjordjainak. Kotor ősi múltra visszatekintő középkori óvárosa az UNESCO védelmét élvezi (Szent Trifun székesegyház, itáliai stílusú palazzo-k, hangulatos piacterek és sikátorok). Montenegró turista fővárosa Budva már a 21 km hosszú "riviérán" fekszik, elegáns kis történelmi városmagja a különböző mediterrán kultúrák keveredéséről tanúskodik. Visszaúton átkompozunk a Kotori-öböl legkeskenyebb pontján, a Verige-szoroson. A kora esti órákban érkezünk vissza szálláshelyünkre.

Reggeli a szállodában, majd hazafelé indulunk. Útközben megállunk Mostarban (UNESCO Világörökség), megtekintjük nevezetességeit, többek között a nemzetközi összefogással újjáépített középkori török hidat, a város régi mecseteit és híres bazárját. A varázslatos Neretva-völgyben folytatjuk utunkat Eszék felé. Érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban. Kecskemét-Szeged útvonalon csatlakozó utasainkat a felszállási helyre transzferáljuk. (Az oda és visszaút nem azonos! A Budapest-Nagykanizsa útvonalon csatlakozó utasaink hazautazásuknál ezt vegyék figyelembe.)

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 6 éjszaka szálloda/apartman***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x félpanzió


 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 115 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 65 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén (06.17., 09.09.): 22.000 Ft / 61 EUR/fő
*25-34 fő esetén (10.07.): 20.000 Ft / 55 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Derzsy Bernadett
Derzsy Bernadett
Puskás Ibolya
Puskás Ibolya

HOSSZÚ CSOBBANÁS A HORVÁT ADRIÁN

5 nap/ 3 éj
108 000 Ft

MEDITERRÁN ISZTRIA - 4 NAPOS

4 nap/ 3 éj
165 000 Ft

ALBÁNIA, MONTENEGRÓ, BOSZNIA-HERCEGOVINA

7 nap/ 6 éj
229 800 Ft