Untitled Document

Z(s)EPPELIN fotópályázatSokszor teszik fel a kérdést a Z(s)EPPELIN Utasok: "miért nem napsütöttébb képet tettünk be" egy adott katalógusba... vagy "miért nem a másik oldalról van a templom fényképezve, pedig arról sokkal szebb"... ezen okból elhatároztuk itt a Z(s)EPPELIN-nél, hogy az évente két alkalommal debütáló programfüzetünkbe minél több utasunk által készített képet helyezünk el, melyek a Z(s)EPPELIN Programokon való részvétel során készültek!

Az évente két alkalommal nyomdába kerülő katalógusunk összesen 130.000 példányszámban kerül országosan és határon túli terjesztésre és kerül sok-sok ezer háztartásba, ahol a honlapunk (www.zseppelin.hu) mellett az érdeklődők szívesen tekinthetik meg az Ön alkotását, képeit.

Amennyiben szeretné viszont látni képeit a Z(s)EPPELIN Programfüzetünk lapjain, honlapunkon (www.zseppelin.hu), Facebook vagy Instagram oldalainkon, akkor nincs más dolga, mint a képeket az út nevével, a kép készítésének helyszínével és a kép készítőjének nevével (a Z(s)EPPELIN Programon való résztvevő nevével) elnevezve részünkre a marketing@zseppelin.hu e-mail címre elküldeni szíveskedjen. 10 db képnél több képet nem áll módunkban feldolgozni és értékelni egy beküldés/utazás alkalmával. A 2018 év végén indult játékunk első sorsolása 2019. október 31-én lesz, melyben a jelen játékfelhívásra eddig beküldött képek is részt vesznek.

A beküldött képeket elismert fotós kollégáink bevonásával értékeljük és választjuk ki minden év október 31-én, mely értékelésről a HÍREK rovatunkban, Facebook és Instagram oldalunkon adunk tájékoztatást az érdeklődőknek.

A kiválasztott nyertesek részére értékes Z(s)EPPELIN Utazási Utalványok kerülnek kisorsolásra:

1. hely: 50.000 Ft-os utazási utalvány
2. hely: 25.000 Ft-os utazási utalvány
3. hely: 10.000 Ft-os utazási utalvány


Kérjük kedves Utasainkat tüntessék fel az egyes képekhez, hogy melyik Z(s)EPPELIN Programon és mikor készült a kép valamint a beküldő nevét és lakcímét is feltüntetni szíveskedjenek.


Feltételek:

- Kizárólag digitális, nagy felbontású, színes fotókat várunk (nagyobb, mint 6MP)
- Egy pályázó maximum 10 db, .JPG formátumú fotót küldhet
- Kérjük tüntesse fel nevét és jelezze, hogy melyik Z(s)EPPELIN programon készültek a felvételek
- A fotókon utastársuk, egyéb személy kérjük ne szerepeljen

Elfogadó nyilatkozat: A képek szerzői joga a beküldőt illetik meg, mely képek beküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Z(s)EPPELIN Kft. az általam beküldött képeket további marketing célokra szabadon felhasználhatja.