Untitled Document 2019' esztendőben a Z(s)EPPELIN Programok negyed évszázados jubileumi évét ünnepeljük. Ünnepeljen velünk!

25 év - 25 érv a Z(s)EPPELIN Programok mellett! Fordítson ránk 25 percet, mi 25 éve dolgozunk Önért!

Foglaljon időben és legyen részese a Z(s)EPPELIN élményeknek!

Sokszorozza meg nyerési esélyeit, legyen Ön a nyertese a értékes nyereményeinknek!

Minden hónap 25-én, összesen 11 sorsolás alkalmával Ön akár 11-szer 25.000 Ft nyeremény birtokosa lehet! 
A nyereményjáték részletei:

- a sorsolás alapjául az érvényes utazási szerződésen szereplő gépi sorszámozású szerződésszám szolgál

- 2019. február 01-től 2019. december 31-ig minden hónap 25-én* kisorsolunk 7 darab érvényes utazási szerződést** a sorsolás napjáig érvényes visszaigazolt megrendeléssel rendelkező és a sorsolás időpontját követő 2019. december 31-ig induló utasaink között, mely utazási szerződésen lévő utasaink nyertesei lesznek a 25.000 Ft-os egyösszegű nyereménynek!

- a 25.000 Ft-os egyösszegű nyeremény kedvezményezettje a nyereményjáték alapjául szolgáló érvényes utazási szerződésen szereplő természetes személy vagy személyek. A nyeremény,a nyereményjáték alapjául szolgáló érvényes utazási szerződések alapján, a szerződésen szereplő teljes létszámra vonatkozóan egyösszegben érvényes

- a nyeremény 25.000 Ft-os összege egyösszegben, az érvényes, a sorsolás alapjául szolgáló érvényes Z(s)EPPELIN utazási szerződés összegéből kerül levonásra

- a nyeremény összege az érvényben lévő utazási szerződésen/visszaigazoláson a sorsolást követő 5 naptári napon belül kerül jóváírásra (felmerülő túlfizetés esetén a túlfizetés összegétirodánk visszafizeti a szerződő fél részére)

- jelen nyeremény összege egyéb Z(s)EPPELIN kedvezményekkel összevonható - a sorsolások az Szjtv. és az Szja. törvény jogszabályi feltételek megtartásával történik.